twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουνίου 2009

Νέα κόντρα μεταξύ Ρίας Αντωνιου και Τζούλιας Αλεξανδράτου


Γελάσαμε πολύ με τον Ηλία με τα λόγια της Τζούλιας... Μια συνέντευξη της άτακτης Τζούλιας ήταν αρκετή για να αναζωπυρωθεί η κόντρα. Ρία και Τζούλια και πάλι στα... χαρακώματα. Αυτή τη φορά υπαίτιος είναι ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας και νυν αμόρε της Ρίας, ο Ηλίας Πανταζόπουλος. Αφορμή για το νέο πόλεμο ανάμεσα στις δύο ξανθιές στάθηκαν οι ατάκες-φωτιά της εκρηκτικής Τζούλιας σε εβδομαδιαίο περιοδικό όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Πανταζόπουλο.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στο «Down Town» αποκάλεσε τον Mr «Magna» «μεγάλο άνθρωπο», ενώ ξεστόμισε και την ατάκα-δυναμίτη «δεν μου πρόσφερε τίποτα παραπάνω από το απόλυτο τίποτα!» Και συνέχισε: «Μου φέρθηκε λάθος. Θα έπρεπεΘα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Αισθάνθηκε ίσως ότι τον άδειασα επαγγελματικά και αυτό δεν μου το συγχώρησε. Δεν πειράζει όμως, θα του περάσει. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν».

Η «Espresso» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Ρία Αντωνίου, ενώ περίμενε την πτήση της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Λονδίνο όπου θα βρεθεί με τον Ηλία για να παρακολουθήσει το live της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Εκείνη ανέλαβε να απαντήσει στην Τζούλια (καθώς ο Ηλίας ακόμη δεν έχει αποφασίσει να ανοίξει το στοματάκι του) λέγοντας: «Με τον Ηλία γελάσαμε πολύ διαβάζοντας τη συνέντευξή της. Ο Ηλίας συνεργάζεται με κάποιους από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της τηλεόρασης και της showbiz! Δεν θα ασχοληθεί με την Τζούλια». Πολλοί λένε ότι ο συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη στη «Mafia» παράτησε την αγαπημένη του Μισέλ Πογοσιάν (που πλέον εκτελεί χρέη μάνατζερ της Αλεξανδράτου) για τη Ρία.

Επί τούτου η δεσποινίς Αντωνίου απαντά: «Δεν ξέρω. Μπορεί και να ισχύει, αλλά η διαφορά είναι ότι μαζί της είχε επαγγελματική σχέση, ενώ εμένα είναι ο άνθρωπός μου! Απ’ όλα όσα είπε, με εενόχλησε ιδιαίτερα που αποκάλεσε τον Ηλία “μεγάλο άνθρωπο”. Τι εννοεί η κυρία; Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι» λέει και προσθέτει: «Απ’ ό,τι γνωρίζω, εδώ και μήνες δεν έχουν επαφή. Τώρα γιατί γίνεται ξαφνικά όλος αυτός ο ντόρος, γιατί μιλάει για κάτι τελειωμένο, δεν το καταλαβαίνω!»

Αυτό που την κάνει να τα παίρνει στο κρανίο είναι όσοι συνεχίζουν να τη συγκρίνουν με την Τζούλια αποκαλώντας την «κλώνο» της. «Αυτό με εκνευρίζει, με ενοχλεί, με αδικεί και με θίγει! Δεν είμαι κλώνος καμιάς, πόσω μάλλον της συγκεκριμένης!» Οσο για το αστέρι της ξανθιάς «αντιπάλου» της που έλαμψε μέχρι και στις Κάννες (!), αρνείται να το σχολιάσει. «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό. Σας ζητώ συγγνώμη, αλλά πρέπει να προλάβω την πτήση μου».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
από την espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick