twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Δεκεμβρίου 2009

Σαδομαζοχιστικά όργια στο κέντρο της Αθήνας!

Δερμάτινα μαστίγια προσγειώνονται με δύναμη και δεξιότητα πάνω σε... ατίθασα κορμιά, μεταλλικές χειροπέδες και σχοινιά ακινητοποιούν μεγαλόσωμους άντρες, αυστηρές διαταγές και παραγγέλματα εκτελούνται κατά γράμμα προκειμένου να μην επέλθει η σκληρή τιμωρία της αμείλικτης αφέντρας. Η κυρία δεν είναι πόρνη και ανάμεσα στους πελάτες της βρίσκονται στελέχη τραπεζών, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι που επιζητούν την υπέρτατη ηδονή. Πεσμένος στα τέσσερα, με το βλέμμα χαμηλά και ένα μαύρο λουράκι σκύλου περασμένο στο λαιμό του, ο σκλάβος, έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις ορέξεις της κυρίας, ακολουθεί πιστά τις εντολές της και κατευθύνεται σιωπηλός προς το μεταλλικό κλουβί. Η επιβλητική αφέντρα δείχνει να γνωρίζει καλά τι είναι αυτό που επιθυμεί ο υποτακτικός της αλλά και ποια αντιμετώπιση αναζητεί για να πραγματοποιηθούν οι κρυφές φαντασιώσεις του. Ο ίδιος λατρεύει το μαστίγωμα, θέλει να νιώθει δούλος της κυρίας του, ενώ το σεξ είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Αλλωστε στο συγκεκριμένο χώρο η σεξουαλική επαφή είναι απαγορευμένη και δεν προσφέρεται! Εδώ το «εναλλακτικό» ερωτικό παιχνίδι έχει προκαθορισμένους ρόλους και απαράβατους όρους που εκφράζονται σε τέσσερις μόλις λέξεις. Κυριαρχία, περιορισμός, πειθαρχία και υποταγή!

Η «Espresso» εισέβαλε στο «Fetish Fantasy Dungeon», τον πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα όργανα και αξεσουάρ για την πραγματοποίηση φετιχιστικών παιχνιδιών και ερωτικού σαδομαζοχισμού. Εδώ, στην καρδιά της Αθήνας, οι λάτρεις της «τέχνης του εναλλακτικού ερωτισμού», γνωστού και ως BDSM, έχουν βρει το δικό τους ιδιαίτερο «καταφύγιο», όπου πληρώνουν αδρά για να βασανίζονται… ηδονικά και σκληρά, όπως ακριβώς επιθυμούν.

Ιδιοκτήτριά του, η επιβλητική σαραντάρα [Ακόμη και καυτά κεριά χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής. ] α «Black Lace», διάσημη επαγγελματίας αφέντρα, που μας υποδέχεται ντυμένη στα μαύρα, με πολλά αξεσουάρ, βραχιόλια, ζώνες με καρφιά και πανύψηλες, γυαλιστερές μπότες. Η έμπειρη Mistress ασχολείται με τη φιλοσοφία του BDSM αρκετά χρόνια και επαγγελματικά τα τελευταία τρία, ενώ θεωρείται η πιο γνωστή BDSM educator στη χώρα μας και χαίρει σεβασμού από όλους όσοι ανήκουν στο σαδομαζοχιστικό χώρο.

Δίπλα της, η άκρως εντυπωσιακή «Latex Diva», που φοράει ολόσωμη κολλητή φόρμα από μαύρο latex και ψηλές, μαύρες μπότες. Η εκρηκτική 28χρονη με το Catwoman look είναι η πιο γνωστή fetish performer στη χώρα μας, ενώ έχει εμφανιστεί σε μεγάλα ολλανδικά και αγγλικά clubs, όπως το «Wasteland», το «Clinic» και το «Torture Garden», όπου συμμετείχαν ονόματα όπως οι Lady Gaga και Risque. Η ίδια μάς λέει πως «αν δεν υπάρχουν παιχνίδια που να κάνουν πικάντικη την ερωτική ζωή, τότε οι σχέσεις λιμνάζουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας». Μαζί τους, και η σαγηνευτική «Desert Rose», που μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο της εκμάθησης, αλλά… δεν αστειεύεται!


«Εχουμε… τιμωρήσει από επιχειρηματίες, και καλλιτέχνες μέχρι δημοσίους υπαλλήλους!»

Κάτω από την αυστηρή επιτήρηση των τριών κυριών ξεκινάμε την ξενάγηση στο χώρο, που είναι χωρισμένος σε τρία διαφορετικά δωμάτια με δεκάδες αξεσουάρ, μαστίγια, αλυσίδες, σχοινιά, μάσκες, στολές (από νοσοκόμας μέχρι… καμαριέρας) και αμέτρητα ερωτικά παιχνίδια για όλα τα γούστα.

Η πρόσβαση στο «Fetish Fantasy Dungeon» είναι πολύ δύσκολη, καθώς, όπως μας λένε οι αφέντρες, δεν ενδιαφέρονται για την ποσότητα αλλά κυρίως για την ποιότητα των ατόμων που τις επισκέπτονται. Για το λόγο αυτό δέχονται μόνο συνειδητοποιημένα άτομα που γνωρίζουν εξαρχής ότι εδώ δεν υπάρχει κανενός είδους ελεύθερη σχέση ή σεξ και που ξέρουν [Οι σκληρές «νοσοκόμες» ταλαιπωρούν και βασανίζουν τον «ασθενή» τους.] ότι τα βίτσια… πληρώνονται! Ταυτόχρονα πρέπει να αποδέχονται κανόνες που αφορούν την καθαριότητα, την καλή υγεία, την εχεμύθεια, τη σοβαρότητα, την αποχή από το αλκοόλ και φυσικά από τις ουσίες.

Οι ίδιες μάς λένε: «Οι επισκέπτες μας είναι άτομα υποτακτικής ψυχολογίας και απλοί φετιχιστές που έχουν ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις και ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι ντρέπονται να εκδηλώσουν τις τάσεις τους στις συντρόφους τους, γιατί φοβούνται την απόρριψη και τη γελοιοποίηση. Με τα μαστίγιά μας έχουμε… τιμωρήσει αμείλικτα από στελέχη τραπεζών, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες μέχρι δημοσίους υπαλλήλους! Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του υποτακτικού και της Mistress είναι εγκεφαλική. Για να μπει κάποιος στο πνεύμα μιας σαδομαζοχιστικής σκηνής θέλει το χρόνο του και γι’ αυτό η επίσκεψη δεν διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

»Αρχικά ο υποτακτικός συζητάει με την αφέντρα όλες τις φαντασιώσεις και τις εμπειρίες του, ενώ της αναφέρει τις επιθυμίες και τα όριά του, αφού κάθε σκηνή είναι μοναδική και σκοπός της είναι να απολαμβάνουν και οι δύο την εμπειρία. Οταν η κυρία κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του, ο υποτακτικός τής παραδίνεται και εκείνη τον οδηγεί στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους που αντιπροσωπεύουν τις φαντασιώσεις του. Τότε ξεκινά το ταξίδι των αισθήσεων. Ο υποτακτικός λατρεύει την αφέντρα του σαν θεά και κρέμεται από τα χείλη της. Εκείνη απολαμβάνει την αφοσίωσή του και αν είναι καλός, τον ανταμείβει, αλλά αν είναι ανυπάκουος και ατίθασος, τον τιμωρεί με το μαστίγιό της. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση είναι αμφίδρομες».


Τop games η ποδολατρεία, τα κεριά και τα δεσμά

Σύμφωνα με τις αφέντρες, το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο dungeon έχει ως αντικείμενο την ποδολατρεία, κα [Η «Latex Diva» ιππεύει και ταλαιπωρεί τον σκλάβο της που δείχνει να το απολαμβάνει.] θώς οι περισσότεροι υποτακτικοί λατρεύουν να… ταλαιπωρούνται από καλλίγραμμα γυναικεία πόδια! Οι ίδιες μάς λένε:

«Επτά στους δέκα άντρες τρελαίνονται για foot fetish, ενώ πολλοί είναι αυτοί που τη βρίσκουν με παιχνίδια bondage (περιορισμός με δεσμά), doggy training (εκπαίδευση μίμησης σκύλου), cross dressing (αλλαγή ρόλων), candle play (παιχνίδι με κεριά), cage play (παιχνίδι σε κλουβί), medical play (ιατρικό παιχνίδι), nipple play (παιχνίδι στο στήθος), sensual torture (αισθησιακό SM), hardcore SM (σκληρό SM) και humiliation (ταπείνωση). Πάντως στο πλαίσιο των φετίχ της κυριαρχίας και υποταγής υπάρχουν και φαντασιώσεις όπως blood play (παιχνίδι με αίμα), fire play (παιχνίδι με φωτιά) και knife play (παιχνίδι με μαχαίρια) που τα αρνούμαστε, επειδή δεν μας εκφράζουν και τα θεωρούμε ακραία. Αλλωστε το BDSM βασίζεται στη φιλοσοφία της ασφάλειας, της λογικής και της συναίνεσης. Οσοι ασχολούμαστε σοβαρά με το χώρο είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε μορφή κακοποίησης, σωματικής ή πνευματικής, αφού ό,τι κάνουμε γίνεται αποκλειστικά για τη διασκέδασή μας. Ουσιαστικά το BDSM είναι ένας τρόπος ερωτικής εξερεύνησης».

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών υπάρχουν κάποιοι ειδικοί κανόνες που αφορούν τα όρια στα παιχνίδια των συμμετεχόντων. Αυτά είναι προσυμφωνημένες λέξεις-κλειδιά, όπως το «ήμαρτον» που ορίζει τη συνέχιση του παιχνιδιού που εξελίσσεται ύστερα από μια μικρή διακοπή και το «έλεος» που ορίζει το τέλος ενός παιχνιδιού. Μάλιστα οι αφέντρες μάς λένε πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητάνε «έλεος» ύστερα από παρατεταμένο… γαργάλημα που τους φτάνει - κυριολεκτικά- στα όριά τους και όχι λόγω τιμωρίας και πόνου!


Οι... fake Mistresses που δεν ξέρουν και κάνουν κακό!

Η άψογη χρήση των διαφόρων σεξουαλικών οργάνων αλλά και οι καλές [Στο «Fetish Fantasy Dungeon» τα μαστίγια δεν είναι μόνο διακοσμητικά.] γνώσεις πάνω στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται μέσα στα dungeons είναι απαραίτητες για μια επαγγελματία Mistress. Οι αφέντρες μάς λένε σχετικά:

«Σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα και η ικανότητα να ηγείσαι και να επιβάλλεσαι χωρίς τη χρήση βίας. Δυστυχώς στην Ελλάδα το BDSM έχει γίνει trendy και κάποιες κυρίες νομίζουν ότι είναι η κατάλληλη ώρα να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, χωρίς να έχουν ιδέα για το τι ακριβώς κάνουν, αλλά και για το τι πρέπει να “δώσουν” σε αυτούς που τις επισκέπτονται. Ετσι λειτουργούν μηχανικά, χωρίς να έχουν μέσα τους αυτά τα χαρίσματα και φυσικά χωρίς να έχουν ζήσει το απαραίτητο lifestyle για να θεωρηθούν Mistress. Πρωτοπόρες σε αυτό το lifestyle είναι η Ολλανδία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία και η Αμερική.

»Η συμμετοχή των Ελλήνων σε διάφορες BDSM εκδηλώσεις και events έχει αρχίσει σχετικά πρόσφατα και μέχρι στιγμής τα βήματα είναι πολύ δειλά. Παρ’ όλα αυτά θα λέγαμε ότι είναι σχετικά σταθερά και αισιόδοξα. Το κακό είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει νόμος, όπως στο εξωτερικό, που να καλύπτει την επαγγελματική κυριαρχία. Ετσι όποια κυρία επιθυμεί μπορεί να ασχοληθεί με αυτήν και για να είναι νόμιμη πρέπει να έχει άδεια ιερόδουλης. Αυτό είναι μια μεγάλη αδικία, αφού αυτά που κάνει μια Mistress δεν έχουν καμία σχέση με πορνεία και το σημαντικότερο είναι ότι δεν προσφέρει κανενός είδους ελεύθερη σχέση. Ευελπιστούμε ότι κάποτε θα αλλάξει αυτός ο νόμος και το Pro Domination θα πάρει την αξία που του πρέπει».


Οι... κωδικοί

S/M - Σαδομαζοχισμός
Mistress - Κυρία με κυριαρχικές τάσεις
Pro Domination - Επαγγελματική κυριαρχία
D/S - Κυριαρχία και υποταγή
B/D - Περιορισμός και πειθαρχία
Session - Συνεδρία
Dungeon - Ιδιαίτερος χώρος για παιχνίδια BDSM
Feminization - Θηλυκοποίηση

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ - ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Φωτ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick