twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Δεκεμβρίου 2009

Συνέλαβαν τον αδελφό του ηθοποιού της Πολυκατοικίας Ανδρέα Κοντόπουλου

«Ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν άδικα τον αδελφό μου στα προχθεσινά επεισόδια που προκλήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας», δηλώνει ο νεαρός ηθοποιός -που εμφανίζεται στην πετυχημένη σειρά του Mega «Πολυκατοικία»- Ανδρέας Κοντόπουλος!

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε νωρίς χθες το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να εκπροσωπήσει τον αδελφό του Ξενοφώντα Κοντόπουλο (δεν μπόρεσε να παραστεί ενώπιον του εισαγγελέα καθώς νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» με διάσειση), μίλησε στην «Espresso» για την περιπέτεια που περνάει η οικογένειά του.

«Ηταν λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα όταν ο Ξενοφών αποφάσισε να βγάλει μια βόλτα το σκύλο του. Το σπίτι του βρίσκεται στην οδό Καλλιδρομίου, λίγο πιο πάνω δηλαδή από το

σημείο όπου διαδραματίζονταν τα προχθεσινά επεισόδια» λέει και συνεχίζει: «Οπως μου είπε ο ίδιος, πριν προλάβει καν να το καταλάβει βρέθηκε περικυκλωμένος από αστυνομικούς. Αφού τους τόνισε πως δεν είχε ουδεμία σχέση με τις ομάδες των διαδηλωτών και των κουκουλοφόρων, τον έριξαν κάτω, του έβαλαν τη ζακέτα που φορούσε στο πρόσωπο σαν να προσπαθούσαν να τον πνίξουν και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι».

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κοντόπουλο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το νεαρό και τον κράτησαν χτυπημένο στα κρατητήρια χωρίς να του παράσχουν έστω τις πρώτες βοήθειες. «Εμεινε μέσα για αρκετές ώρες. Επειτα από κάποιες ενέργειες της μητέρας μου, η οποία τυχαίνει να είναι δικηγόρος, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως πρέπει να μείνει κλινήρης για τρεις ημέρες, αφού οι γιατροί διέγνωσαν διάσειση. Ο αδελφός μου φυλάσσεται από τρεις ειδικούς φρουρούς σαν να είναι εγκληματίας και επιπλέον του έχουν χρεώσει μια σωρεία αδικημάτων. Επειδή όμως θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο, προφανώς θα παραστεί σε τακτική δικάσιμο. Ωστόσο το θέμα δεν θα λήξει εύκολα. Σκοπεύουμε να προβούμε σε μηνύσεις. Το μόνο αδίκημα του Ξενοφώντα είναι ότι έτυχε να βγάζει βόλτα το σκύλο του την ώρα των επεισοδίων» τονίζει ο νεαρός ηθοποιός.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick