twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Απριλίου 2011

Στημένη η εισαγωγή της τραγουδίστριας στο νοσοκομείο;

Την μεταφορά της γνωστής τραγουδίστριας στο νοσοκομείο «έστησαν» οι νονοί της νύχτας, με στόχο να μην μείνει εκείνη στο κρατητήριο όταν συνελήφθη για οικονομικές οφειλές. Οι διάλογοι που αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Starείναι αποκαλυπτικοί.

Ο μπράβος - κουμπάρος της τραγουδίστριας τηλεφώνησε στον επικεφαλής της συμμορίας και τον ενημέρωσε πως η αοιδός κρατείται για ακάλυπτες επιταγές.

«Την έχουν στο Α.Τ. Περιστερίου για ακάλυπτες επιταγές. Μπορούμε να κάνουμε τίποτα;», ακούγεται να λέει ο κουμπάρος και ο επικεφαλής του ζητά να περιμένει για να δει τι μπορεί να κάνει.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής μπράβος τηλεφωνεί στον κουμπάρο της τραγουδίστριας για τα νεότερα: «είναι εισαγγελική παραγγελία, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκεί πάνω... δεν μπορούνε να την αφήσουνε», λέει, όμως, ο συνομιλητής του δεν το βάζει κάτω και του ζητά να κανονίσουν μεταφορά στο νοσοκομείο ώστε να μην διανυκτερεύσει στο κρατητήριο.

«Μόνο έτσι. Αν λιποθυμήσει και τέτοια... Να το παίξει άρρωστη», είναι η εντολή του επικεφαλής και, λίγο αργότερα, ο κουμπάρος - μπράβος τηλεφωνεί εκ νέου για να τον ενημερώσει πως η τραγουδίστρια έφυγε από το αστυνομικό τμήμα και μεταφέρθηκε σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι συνομιλίες δεν σταματάνε εκεί, αφού ο επικεφαλής του ζητά να του τηλεφωνήσει ξανά στις 18:30 για να κανονίσουν τα του νοσοκομείου και οργανώνουν ομάδα «κρούσης».

«Σε μισή ωρίτσα να είσαι έτοιμος. Θα πάμε στο νοσοκομείο **** για δουλειά της ***... Φόρα τζινάκι, παντελονάκι κανονικά», είναι η τελευταία εντολή του επικεφαλής πριν οι μπράβοι αναλάβουν να «σώσουν» την τραγουδίστρια από το κρατητήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick