twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Απριλίου 2011

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου - Τζωρτζ Σόρος!!!

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην παγκόσμια οικονομία, ο άνθρωπος που ανεβάζει και κατεβάζει οικονομίες, ο άνθρωπος που πέρυσι τέτοια εποχή είχε προβλέψει την χρεοκοπία μας, πέρασε σήμερα το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου.

Μια ώρα κράτησε η συνάντηση Παπανδρέου - Σόρος. Προς το τέλος της συνάντησης στην "παρέα" προστέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα ξεκίνησε από την παγκόσμια οικονομία, πήγε στην Ευρώπη και κατέληξε στην Ελλάδα. Επίσης, αυτό που συζητηθηκε ήταν και οι εξελίξεις στην Βόρεια Αφρική.

'Ολες οι πλευρές ξεκαθαρίζουν οτι δεν τέθηκε κανένα θέμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και ο κ. Σόρος από την πλευρά του αναγνώρισε τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα μας.

Ο Τζώρτζ Σόρος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και μιλώντας σε εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα και τα χειρότερα για την Γερμανία.

'Οπως είπε, μιλώντας σε ένα ακροατήριο επιχειρηματιών, πολιτικών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και πρέσβεων, είπε οτι η Ελλάδα θα σωθεί πάσει θυσία γιατί το θέλουν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων ο κ.Σόρος είπε οτι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην Ευρώπη γιατί υπάρχει έλλειμμα πολιτικής ηγεσίας και έλλειψη θεσμών για την αντιμετώπιση των κρίσεων.

Εμφανίστηκε λάβρος κατά της Γερμανίας λέγοντας οτι δείχνει άγνοια της ιστορίας. Είπε επίσης οτι στέκεται στο πλευρό των χωρών που έχουν πρόβλημα και αναφερόμενος στις ΗΠΑ έγινε πολύ συγκεκριμένος.

Είπε, οτι οι ΗΠΑ θέλουν να στηρίξουν την Ελλαδα. "Η κυβέρνηση (administration) Ομπάμα θελει να σωθεί η Ελλαδα
η ευρωπη πρεπει να ειναι ενιαια και οχι ενα κλάμπ πλούσιων χωρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick